Blog

Het kopen van een nieuwe iPhone

Een iPhone, een groot deel van de mensen heeft een telefoon van Apple en dat is natuurlijk niet gek. Apple doet er alles aan om kwaliteit te leveren en dat doen ze eigenlijk al jaren. Het is dan ook niet gek dat dit merk een flink marktaandeel heeft en dus ontzettend populair is. Mocht jij een iPhone aan willen schaffen, dan heb je de keuze uit veel toestellen. Apple blijft maar doorgaan met het ontwikkelen van steeds betere toestellen. Zo is onlangs bijvoorbeeld de iPhone 12 uitgekomen, maar zijn voorganger de Apple iPhone 11 mag er absoluut ook zijn. Het mooie aan Apple is dat ze er keer op keer weer voor zorgen dat men versteld staat. Zo worden de toestellen niet alleen sneller, maar krijgen ze ook meer geheugen en een betere camera.

Foto’s van topkwaliteit

Het mooie aan het maken van foto’s met de nieuwe varianten van de iPhone is dat het net lijkt alsof de foto’s zijn gemaakt door een fotograaf, dit is echter niet het geval, men doet dit gewoon met een iPhone. De technologie maakt dus stappen en dit blijkt ook uit het feit dat de batterij steeds langer meegaat en dat je je telefoon kunt ontgrendelen met je gezicht. Voorheen kon dit met een vingerprint. Dit zorgt ervoor dat de kans nog kleiner is dat wanneer jouw telefoon gestolen wordt, men er met jouw privé informatie vandoor gaat. Tevens is het ook erg fijn om met je gezicht je telefoon te ontgrendelen, dit omdat je alleen maar naar je telefoon hoeft te kijken. Dit zou je anders ook doen, je hoeft dus geen handelingen te verrichten.

Kopen of een abonnement?

De grote vraag is natuurlijk: kies jij ervoor om het toestel in een keer te kopen of ga jij voor een abonnement? Het grote voordeel aan een toestel kopen is dat je uiteindelijk minder kwijt bent dan wanneer je voor een abonnement gaat. Het grote nadeel is dat je in een keer een hoop geld kwijt bent en je dus minder cashflow hebt. Tevens hebben veel mensen niet het geld om in een keer een toestel te kopen. Dan is het nemen van een abonnement een mooie mogelijkheid. Je betaalt dan gespreid en je hebt natuurlijk ook meteen belminuten en internet. Weet alleen wel dat je een lening aan gaat!

Kwaliteit

Wanneer je voor kwaliteit wilt gaan, dan ga je voor Apple. Je betaalt dan misschien wel wat meer, maar je hebt ook langer plezier. Tevens hoef jij je dan niet te storen aan een accu die snel op gaat of een telefoon die steeds uitvalt. Zijn dit punten die voor jou belangrijk zijn? Dan kies je natuurlijk voor een telefoon van Apple!

 

Leave a comment