Blog

Het repareren van een iPhone toch goedkoper dan je denk

Als bezitter van een fraaie en geavanceerde Apple iPhone moet je er natuurlijk niet aan denken dat er iets met jouw smartphone gebeurt. De Apple iPhone is een toestel van zeer hoge kwaliteit. Desondanks hebben ook deze toestellen wel eens een technische storing. Daarnaast kan je een ongelukje ook niet altijd vermijden. Mocht er iets gebeuren, hoef je je echter geen zorgen te maken over het feit dat je direct een nieuw toestel moet kopen. Reparatie van een iPhone is namelijk vaak goedkoper dan je denk.

iPhone reparatie in de regio Den Haag

Een probleem met je smartphone komt altijd op een ongelegen moment. Woon je in de regio Den Haag en heb je problemen met je smartphone? Dan is er zeker geen nood aan de man. Als het gaat om een iPhone reparatie  Den Haag telt enorm veel telecom bedrijfjes, kun je dan prima terecht bij Touchfix.

Hier werken namelijk goed opgeleide medewerkers die reparaties aan toestellen van alle grote merken kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om een reparatie van een scherm, waterschade of een defecte accu die moet worden vervangen, jouw probleem wordt snel en vakkundig opgelost. Ook als je softwarematige problemen hebt, kunnen zij je perfect helpen.

De kosten zijn vaak lager dan je zou denken. Het hangt natuurlijk helemaal af van wat er kapot is. Het vervangen van een display is een stuk kostbaarder dan het vervangen van een speaker. In verschillende gevallen zoals bij een display vervanging, kan je er ook voor kiezen om een refurbished of een compatibel display te laten plaatsen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Laat je vooraf wel goed informeren over de mogelijkheden en de voor- en nadelen hiervan.

Je kunt een reparatie afspraak heel eenvoudig via de site maken, maar je kunt ze hier ook gewoon voor bellen of e-mailen. Als je een probleem met je iPhone hebt, onderneem dan snel actie. Hoe langer je wacht des te erger de problemen vaak worden. Hierdoor kunnen de kosten ook hoger gaan uitvallen.

Er wordt vaak langer gewacht omdat ment denkt dat een reparatie lang duurt. Veel mensen kunnen hun smartphone geen moment meer missen. Bij een reparatie bij Touchfix hoef je hier echter niet bang voor te zijn. Als je je toestel door hen laat repareren is het binnen twee uur gerepareerd. Je hebt dezelfde dag je toestel weer tot je beschikking. Wel zo’n fijne gedachte toch?

Schadedekking door inboedel- of reisverzekering

Wist je overigens dat schade aan je mobiele telefoon in een aantal gevallen door de verzekering wordt gedekt. Vaak valt de schade onder de inboedelverzekering. Mocht er tijdens je vakantie iets gebeuren, dan dekt je reisverzekering het in veel gevallen. Dit verschilt per verzekeringsmaatschappij en is uiteraard afhankelijk van de gekozen dekking.

Het is dus altijd verstandig om als je telefoon gestolen is of defect is geraakt altijd even je verzekeringspolis te checken. Het kan je een hoop geld schelen en dan is de reparatie van jouw iPhone toch goedkoper dan je wellicht had verwacht.

Leave a comment