Blog

Opzoek naar een nieuw telefoonabonnement?

Is je telefoonabonnement na 2 jaar eindelijk afgelopen en ben je eindelijk klaar voor een nieuwe telefoon of is je telefoon stuk gegaan en ben je daarom opzoek naar een nieuwe telefoon maar je weet absoluut niet wat je moet kiezen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou.

Er zijn natuurlijk handenvol telefoonproviders te noemen die een telefoon en telefoonabonnementen verkopen. Voorbeelden daarvan zijn T-Mobile, Vodafone, KPN, Hollandsnieuwe etc. Door het grote aanbod is het natuurlijk onwijs moeilijk om de beste abonnementen te vinden voor de goedkoopste prijs. Gelukkig zijn er hulpmiddelen op het internet om je van dat probleem af te helpen. Je kan bijvoorbeeld jouw telefoon abonnement vergelijken op dealmobiel. Hierop kan jij eenvoudig jouw gewenste filters aanzetten om uiteindelijk een perfecte abonnement samen te stellen voor jou gewenste telefoon.

Hoe werkt de vergelijker?

Het is erg simpel om de vergelijker te gebruiken, je kiest hoeveel internetbundel jij ongeveer wilt hebben en hoeveel belminuten. Als jij ook al weet welk merk of welk model jij wilt kopen kan je dat uiteraard intypen bij “telefoon zoeken”. Vervolgens kan je zelf een indicatie geven van hoeveel jij bereid bent te betalen per maand en wat jouw aanbetaling zou kunnen zijn. Vanaf hier kan je al de beste deals zien die jij wilt hebben. Het is ook mogelijk om nog specifieker te zijn door bijvoorbeeld verschillende providers en kleuren te filteren. Het is ook handig om als laatste de volgorde te sorteren op bijvoorbeeld de laagste prijs – hoogste prijs.

Andere opties

Naast het vergelijken van telefoonabonnementen is het ook mogelijk om op dealmobiel.nl de beste mogelijkheden voor sim only’s te bekijken of de beste opties voor jouw internet, tv en bellen ofwel, je alles-in-één abonnement te vergelijken met allerlei verschillende internetproviders etc.

Leave a comment