Blog

Sim Only Goedkoop voor het juiste abonnement

Een mobiele telefoon is haast niet meer weg te denken uit het leven. Het apparaat is als het ware onze rechterhand geworden. Alle dierbare foto’s, belangrijke afspraken en contacten zijn gewaarborgd in een klein ding: je mobiel. Voor zo’n belangrijk ding in je leven wil je natuurlijk een goed abonnement voor aan sluiten. Een abonnement die alle kruisjes afvinkt maar natuurlijk niet te veel kost.

Want naast dit belangrijke apparaat zijn er ook genoeg andere belangrijke dingen in het leven die nogal wat kosten. Dus waarom veel aan iets besteden terwijl het ook goedkoop kan. Hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikte telefoon abonnement? Dan ben je bij Sim Only Goedkoop aan het juiste adres. Met deze vergelijker van de aanbiedingen van bekende telecomproviders, denk aan KPN, Simpel en Ben, heb je binnen een mum van tijd het geschikte abonnement.

Wat is eigenlijk een Sim Only? 

Maar wat is precies een Sim Only? Dat is eigenlijk heel erg eenvoudig. Het is namelijk een simkaart met een maandelijks abonnement. Deze simkaart kun je gemakkelijk in je huidige mobiel doen of natuurlijk in je nieuwe telefoon. Het is wel belangrijk dat de telefoon simlockvrij is. Dit is namelijk vaak niet het geval als je het toestel via een abonnement hebt verkregen. Je kunt gratis je telefoon simlockvrij maken.

Dan heb je een sim only bundel. Dit is een combinatie van sms’en, bellen en mobiele data. Hierin heb je veel keuze, want elke provider biedt verschillende bundels aan. Kies je voor een kleine of grote bundel? Of heb je liever helemaal geen limiet en ga je voor een onbeperkt sim only abonnement? De keuze is aan jou. Het fijne aan dit abonnement is dat je het één keer per maand kunt aanpassen. Merkte je dat de belminuten niet genoeg waren? Of heb je toch mobiel internet over? Dan kun je dit dus eenvoudig aanpassen. Op de website of de mobiele app van de providers is je verbruik van MB’s te zien.

Sim Only kent vele voordelen

Het voornaamste voordeel van een Sim Only is de aangename prijs. Het kent namelijk veel voordelige opties. Gecombineerd met een budget telefoon ben je natuurlijk het goedkoopst uit. Als er een telefoon is inbegrepen bij een abonnement ben je namelijk vaak duurder uit omdat je het toestel nog moet aflossen. Nog een pluspunt aan een Sim Only is het feit dat je gemakkelijk van mobiel kunt wisselen. Je kunt gemakkelijk de simkaart in het nieuwe toestel stoppen.

Met een Sim Only voorkom je dat je dubbele abonnementskosten betaalt. Niet alleen daarom is het erg flexibel maar ook omdat je bij een Sim Only vaak je huidige telefoon nummer kunt bewaren. Want niks is vervelender dan al je contacten berichten dat je een nieuw telefoon nummer hebt.

Voor het vergelijken van de beste abonnementen raadpleeg je dus de site van Simonlygoedkoop.nl. Op deze overzichtelijke site kun je met gemak de beste providers en aanbiedingen met elkaar vergelijken zodat jouw abonnement voldoet aan al jouw eisen.

 

Leave a comment