Blog

Trends binnen sim only abonnementen

De populairste mobiele abonnementen zijn sim only abonnementen. Hier wordt het vaakst voor gekozen onder telefoongebruikers. Een van de belangrijkste redenen hiervoor zijn dat sim only abonnementen voordelig zijn.

Binnen sim only abonnementen zijn er echter voldoende verschillen. Men heeft de keuze uit meerdere soorten sim only abonnementen. Er zijn binnen sim only dan ook enkele interessante trends. Deze worden in dit artikel toegelicht.

Trend 1: Goedkope sim only abonnementen

Steeds meer mensen zijn op zoek naar de goedkoopste sim only. Hier wordt vaker naar gezocht en dit soort abonnementen worden ook vaker aangeschaft. De reden hiervoor is natuurlijk duidelijk: goedkoper uitkomen. In een tijd waarin men steeds meer abonnementen afsluit, ligt de focus dan ook meer op besparen. Dit geldt ook voor sim only abonnementen.

Natuurlijk is ‘goedkoop’ verschillend per persoon. Binnen sim only abonnementen wordt dan ook uitgegaan van een ‘goedkoop sim only abonnement voor jouw persoonlijke situatie’. Dat houdt in: Een goedkoop abonnement verschilt per persoon, afhankelijk van budget en samenstelling van bundel. Iemand die een sim only met onbeperkt bellen, sms en internet wilt, zou met 15 euro per maand goedkoop uitkomen. Voor een ander is dit te veel, maar zijn de eisen dan ook lager (een abonnement met 2 GB data en 150 min/sms voor 7,50 euro zou dan goedkoop zijn). 

Hoewel goedkope sim only abonnementen dus een ware trend zijn, verschilt per persoon en situatie wat echt ‘goedkoop’ is. Daarom wordt aangeraden een juiste bundel samenstelling kiezen en op basis hiervan de goedkoopste sim only af te sluiten.

Trend 2: Sim only abonnementen met onbeperkt internet

Meer dan ooit is er een grote en groeiende vraag naar internet. Het internet wordt steeds vaker gebruikt en data speelt een grotere rol in ons leven. Dit valt ook op bij sim only abonnementen. Er wordt namelijk vaker gekozen voor een sim only met onbeperkt internet

Dit zijn sim only’s die in ieder geval dus onbeperkt internet hebben en daarnaast vaak ook onbeperkt bellen/sms’en. Zo is men altijd verbonden en altijd bereikbaar. Vandaag de dag is dat belangrijk. Daarom zijn sim only’s met onbeperkt data dan ook zo populair.

Waarom zijn er trends binnen sim only?

Er zijn veel variaties binnen sim only abonnementen. Een aantal voorbeelden: goedkope abonnementen, onbeperkt internet, onbeperkt bellen, sim only zonder internet, zakelijke sim only’s en maandelijks opzegbare sim only abonnementen. 

Doordat er zoveel variaties zijn, zal de ene abonnement populairder zijn dan de andere. Hierdoor ontstaan er ook trends. 

De verwachting is dat goedkope sim only abonnementen en sim only abonnementen met onbeperkt internet alleen maar zullen toenemen aan populariteit. De vraag naar dit soort abonnementen blijft namelijk stijgen. 

 

Leave a comment