Blog

Welke iPhone heeft de beste prijs kwaliteit verhouding?

Apple heeft veel verschillende soorten telefoons. Zo heb je types die wat kleiner zijn, telefoons met minder geheugen, maar ook toestellen met een speciale kleur. Je hebt dus veel verschillende opties als je op zoek bent naar een iPhone die bij jou past. Maar bij welke iPhone krijg je nou echt waard voor je geld?

Vergelijken

Het beste advies is om verschillende toestellen met elkaar te vergelijken. Op de Apple site kun je gemakkelijk filteren. Zo houdt je alleen de types over die echt naar jouw wensen zijn. Als je dit hebt gedaan is het slim deze met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je het juiste toestel koopt wat bij jouw wensen past.

Wanneer je een toestel koopt wat echt bij jouw wensen past. Is de kans ook groter dat je deze langer gebruikt. Dat is natuurlijk erg fijn. Hoe langer je met een iPhone doet des te beter. Zo bespaar je op de lange termijn geld. Als je dus een toestel koopt wat echt bij jouw wensen past is de kwaliteit prijs verhouding ook het best. 

Repareren

Als je telefoon kapot gaat, is dat flink balen. Vooral als je deze nog niet zo lang hebt. Het is daarom slim om deze van tevoren goed te beschermen. Het is een investering, maar het is het vaak wel waard. Wanneer je telefoon goed beschermd is, is de kans kleiner dat je deze moet laten repareren. Een reparatie is vaak duurder dan een schermplaatje en een goed hoesje. Regel dit dus meteen goed, zo kun je namelijk veel geld besparen.

Wanneer je telefoon toch kapot gaat dan kun je deze laten repareren. Mocht je een iPhone XS repareren, houd er dan rekening mee dat de kosten van een origineel scherm veel geld kost. Het kan daarom slim zijn om een niet origineel scherm te laten plaatsen op de telefoon. Zorg er in dat geval wel voor dat je er eentje koopt van een goede kwaliteit. Op die manier voorkom je dat je snel weer een toestel moet kopen of dat je deze op korte termijn weer moet laten repareren.

Waar kan ik mijn telefoon repareren als deze toch stuk is?

Moet je je telefoon toch laten repareren? Dan kan dit bij bijvoorbeeld thephonelab.nl. Dit is een winkel waar je gemakkelijk je telefoon kunt laten repareren. Het voordeel van bij thephonelab.nl je telefoon laten repareren is dat de service erg snel is. Zo hoef je niet weken zonder telefoon te zitten. Ideaal als jij je telefoon veel moet gebruiken. Er zijn natuurlijk ook veel andere bedrijven waar je goed terecht kunt voor een reparatie van je telefoon. Heb je bijvoorbeeld een iPhone, dan kun je ook goed terecht bij de Applestore zelf.

Wanneer het toch wat langer duurt omdat de schade groter is, kan het slim zijn om in de tussentijd een ouder toestel of leentoestel te gebruiken. Niet ieder bedrijf heeft leentoestellen. Vraag dit dus op tijd om te voorkomen dat je helemaal zonder telefoon zit.

Leave a comment